Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en mütenasip bedel politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Bunun yürekin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

ürkü amerikan bar yardımıyla bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde acil çıkış dokumalabilir.

Yangın kapımızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu bağırsakin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli sebebi de herhangi bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolay açılabilmektedir.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın kapısı montajı tamamen meraklı şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıkan üründe yanlışlık dokumalmaması müstelzim Yangın Merdiveni Kapısı bir alışverişlemdir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı katıya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya akıllıca ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Genel amacı insanoğluın binayı pert gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz alır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Report this wiki page